Hemsida &
E-handel

Ett komplett hemsidepaket

En genomtänkt, mobilanpassad och visuellt tilltalande hemsida är grunden till framgångsrik digital marknadsföring. Hos Panzify får du kontinuerlig hjälp med din hemsida, med allt från responsiv design och tekniskt underhåll till löpande uppdateringar.

Hemsida

Hemsidan designas med ny modern layout, som är lika snygg och funktionell i telefonen som på surfplattan och datorn.

Självklart byggs hemsidan på det sätt som Google gillar samt är snabb och säker.

Din hemsida kopplas upp mot Google Analytics och Google Search Console för besöks- och sökstatistik, samt kan integreras med sociala medier och nyhetsflöden.

Supportavtal

En hemsida är levande, precis som din verksamhet! Den blir egentligen aldrig färdig, utan kan och bör ständigt förbättras för att alltid vara aktuell och funktionell. Med supportavtal hos oss får hemsidan växa och utvecklas löpande, samtidigt som du helt slipper tänka på det tekniska underhållet.

Teknik

CMS, tema och plugins hålls uppdaterade, samt regelbunden backup tas på filer och databas. Du behöver aldrig tänka på att tekniken ska fungera!

Innehåll

Vi hjälper dig att få upp dina senaste texter, bilder eller nyhetsinlägg när du själv inte hinner, så att innehållet på din sida är up to date.

Rådgivning

Din sida ska arbeta för dig! Vi bollar därför gärna idéer om exempelvis hur hemsidan kan bli tydligare, sälja bättre eller målgruppsanpassas.

E-handel

När man startar en e-handel är det mycket att tänka på; Vilka betalningsalternativ ska finnas? Hur ska produkterna fraktas till kund? Vad måste stå med i köpvillkoren? Hur hanterar man ett lager?

Vi har hjälpt många att komma igång. Det är viktigt för oss att inte bara göra en punktinsats med att bygga en webshop, utan vi vill stötta med erfarenhet och råd under hela processen.

Din nya webshop blir enkel att sköta och du får full kontroll över hela kedjan från beställning till betalning. I systemet får du tillgång till orderhantering, kundregister, lagersaldo, försäljningsrapporter, statistik och mycket mer.

Hur går det till?

Vi vill alltid att ett nytt samarbete ska gå så smidigt som möjligt. Därför har vi gjort en ”ny kund-guide”, så att du snabbt och enkelt kan se hur ett samarbete med oss brukar se ut!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.