Ny kund

Guide för dig som vill ha ny hemsida

Vad kul att du vill bli kund hos Panzify!

På denna sida går vi igenom hur det hela går till – från den första kontakten till leverans!
På så vis hoppas vi att allt blir tydligare, effektivare och roligare för oss alla.

1. Uppstartsmöte

2. Designförslag & offert

3. Hemsidan byggs upp

4. Godkännande & publicering

5. Regelbunden kontakt

1. Uppstartsmöte

Vi inleder med att boka in ett möte (fysiskt, online eller på telefon) där ni får berätta om er verksamhet, era produkter/tjänster och er målgrupp. Vi diskuterar även era mål med hemsidan, vilka funktioner som önskas (t.ex. webshop, tidsbokning, formulär) samt i grova drag vilken information ni vill ha med. Har ni en hemsida sedan tidigare tittar vi på den tillsammans.

Vi diskuterar även er grafiska profil. Finns det en färdig? Finns det en logotyp? Har ni önskemål om färger?

Har ni exempel på andra hemsidor som ni tycker om (behöver inte alls vara inom samma bransch) så får ni gärna visa dem, eller om ni har magasin, reklamblad, bilder eller annat som ni inspireras av.

2. Designförslag och offert

Vi tar fram ett designförslag (startsida) på hur er nya hemsida kan se ut. Det är väldigt viktigt att ni älskar känslan och utseendet på er nya hemsida, därför justeras designförslaget tills allt känns helt rätt.

Ni får designförslaget via e-post, vi skickar en länk samt ett lösenord för att kunna se sidan.

Vi skickar såklart även en offert på vad er nya hemsida kommer kosta, och ni behöver inte godkänna offerten innan ni är 100% nöjda med ert designförslag.

3. Hemsidan byggs upp

För att kunna bygga er hemsida behövs material och innehåll från er, se utförligare information här. Oftast går det bra att skicka materialet till oss med e-post, men om det behövs hjälper vi till att hitta ett sätt för fildelning som passar er.

Vi bidrar givetvis alltid med tips och råd kontinuerligt och har löpande kontakt och avstämningar med er under hemside-bygget.

4. Godkännande & publicering

När er hemsida är klar är det dags att gå live! Er hemsida publiceras och några sista justeringar fixas när hemsidan är ”på plats”. Bland annat kopplar vi på Google Analytics för besöksstatistik samt fixar prestanda- och säkerhetsinställningar.

Nu när hemsidan är publicerad startas ert supportavtal, se fullständiga villkor.

5. Regelbunden kontakt och avstämningar

Som vi brukar säga – en hemsida blir aldrig klar. För i takt med att din verksamhet växer och utvecklas behöver även din hemsida hänga med. Vi finns här för dig hela vägen och är mer än gärna ett bollplank att diskutera idéer och utvecklingsmöjligheter med.

Vi finns tillgänglig på vardagar under kontorstid, och kan kontaktas via:

Telefon: 031 – 515 001

E-post: support@panzify.se

Eller genom att fylla i supportformuläret här.

Vad behöver vi från dig som kund?

Följande behövs av dig som kund innan uppstart av att bygga din nya hemsida:

Domännamn & Webbhotell

Om ni redan har en hemsida har ni ett registrerat domännamn (www.erhemsida.se) och ett webbhotell. Vi behöver då information om vart domänen är registrerad, vilket webbhotell ni använder samt inloggningsuppgifterna dit. Detta behöver vi för att kunna publicera hemsidan när den är klar.

Saknar ni domännamn och webbhotell hjälper vi er såklart med att registrera detta.

Logotyp

Vi behöver få er logotyp i högupplöst format, gärna som .SVG, .EPS eller .AI-fil.

Innehåll till hemsidan

  • texter
  • bilder
  • filmer
  • personalfoton
  • kontaktuppgifter

Bilder – ju mer högupplösta ju bättre. Vi förminskar sedan bilderna till rätt storlek.

OBS! Du måste ha rätt att använda bilderna du skickar till oss och är själv ansvarig för detta. Man kan inte ta bilder från Google hur som helst.

Gratis bilder som får användas hittar man här:

Bilder kan köpas från:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.