Utbildning

Kompetensutveckling anpassad för dig

Många upplever den digitala världen som krånglig och svårnavigerad. Vi vill därför dela med oss av vår kunskap och hjälpa dig att kunna nyttja de verktyg som finns tillgängliga till fullo. Vi anpassar utbildningen till ett upplägg som passar dig och kan erbjuda traditionella föreläsningar, webbseminarium, workshops i grupp eller enskilda samtal.

Här på panzify.se hittar du även artiklar och guider för att stötta dig i din digitala utveckling.

Lär dig sköta din hemsida

WordPress grundutbildning

Vi går igenom hur du administrerar din hemsida i WordPress så att du enkelt kan redigera text- och bildmaterial, nyhetsflöden, menyer och användare.

WooCommerce grundutbildning

Du får lära dig hur du administrerar din webshop i WooCommerce, med allt från orderhantering och hur du lägger till nya produkter till lager och fraktalternativ.

Vi kan även utbilda inom

Panzifys verktyg

Vi stöttar såklart alla användare av Panzifys egna verktyg, och kan t.ex. rådge om utformning av nyhetsbrev, event och tidsbokning för att optimera verktygen till er verksamhet.

Sociala medier för småföretag

Vi går igenom hur du arbetar med sociala medier på rätt sätt: Vilken eller vilka kanaler ska du använda? Vad ska du lägga upp för innehåll? Hur planerar och effektiviserar man arbetet?

SEO för nybörjare

Vi går igenom grunderna i hur Google och sökmotoroptimering fungerar, vad du kan göra själv för att förbättra din hemsida samt vilka verktyg som finns för att underlätta arbetet.

Följ @panzify.ab på Instagram för ännu mer tips och råd

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.