Kontakter

Få bättre kontakt med dina kontakter

Ett överskådligt och lättadministrerat kontaktregister är en förutsättning för att arbeta effektivt med försäljning och kundrelationer. Här kan du enkelt gruppera dina kontakter, söka och filtrera.

Ordning och reda

Med verktyget Kontakter blir det enkelt att hålla koll på dina kontakter. Här samlas alla kunder, medlemmar, leverantörer och leads på ett ställe. Du kan enkelt skräddarsy dina kund- och företagskort för att få med all information som är viktig för just dig och ditt företag.

Tips! Ta även en titt på verktygen Medlemskap och Mina Sidor.

  • Kontaktregister

    Skärmdump på personlista i verktyget Kontakter
  • Företagsregister

    Skärmdump på organisationslista i verktyget Kontakter

Några fördelar med verktyget Kontakter

Anpassningsbart

Kontaktregistret går att anpassa med flera valbara fält och funktioner. Optimalt för arbete med B2C, B2B eller medlemshantering.

Gruppera dina kontakter

Sortera kontakter i olika grupper, t.ex. intresseområden, som sedan kan användas för riktade nyhetsbrevsutskick eller evenemangsinbjudningar.

Hantera personal

Skapa särskilda kontaktkort för ditt team med kontaktuppgifter, ansvarsområden, utbildningar, certifieringar och kompetens.

Framtaget med GDPR i åtanke

Verktyget följer GDPRs riktlinjer för exempelvis export av kontaktens alla uppgifter, anonymisering och radering av data.

Våra verktyg

Kontakter är ett av många verktyg i Panzifys egen plattform. Genom att logga in här på vår hemsida kommer du direkt åt alla verktyg på en plats – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.