Nyhetsbrev

Effektiv kommunikation via e-post

Ett enkelt verktyg för nyhetsbrev och e-postutskick, där ditt utskick blir lika snyggt på mobil som på dator. Du kan snabbt och smidigt skapa utskick till olika kundgrupper, samt schemalägga och automatisera dessa.

Varför nyhetsbrev?

Det finns många fördelar med att skicka nyhetsbrev. Bland annat så är det ett miljövänligt sätt att göra utskick till dina kunder, medlemmar, anställda eller personer som är intresserade av din verksamhet – och dessutom till en låg kostnad!

Du kan enkelt mäta responsen på nyhetsbrevet och använda det för att länka till, och öka trafiken på, din hemsida.

  • Enkel drag-and-drop editor

    Skärmdump som visar nyhetsbrevs-editor
  • Exempel på färdigt nyhetsbrev

    En skärmdump på ett färdigt nyhetsbrev

Några fördelar med verktyget Nyhetsbrev

Nå ut till fler

Samla prenumeranter genom tydliga formulär på din hemsida, och skicka sedan riktade utskick till olika grupper.

Mobilanpassat

Nyhetsbreven ser självklart lika bra ut oavsett om mottagaren läser det i sin dator, mobil eller surfplatta.

Schemalägg

Du kan skicka nyhetsbrevet direkt, schemalägga till önskat datum och tid eller skicka automatiskt vid t.ex. ny medlemsregistrering eller vid anmälan till ett evenemang.

Statistik

Till varje utskick skapas en rapport som tydligt visar bland annat hur många som har läst, om det inte nått fram, om mottagaren har avslutat prenumerationen eller klickat på länkar.

Drag-and-drop editor

Du behöver ingen kunskap om kodning för att skapa snygga nyhetsbrev! I vårt verktyg ”bygger” du innehållet med hjälp av olika block för text, bilder och knappar.

Dela på sociala medier

Varje nyhetsbrev får en unik webblänk som gör det lätt för dig att dela vidare på sociala medier som exempelvis Facebook eller LinkedIn.

Våra verktyg

Kontakter är ett av många verktyg i Panzifys egen plattform. Genom att logga in här på vår hemsida kommer du direkt åt alla verktyg på en plats – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.