SMS

Enkel och snabb konversation med SMS

Visste du att nästan alla sms läses inom loppet av några minuter? Med vårt verktyg kan du enkelt skapa massutskick eller skicka till utvalda kunder. Genom att kombineras med Panzifys övriga verktyg kan sms användas för att skicka ut biljetter, bokningsbekräftelser eller påminnelser.

Du når fram till kund

Sms har en större sannolikhet att bli läst jämfört med e-post och blir inte bortsållat bland övriga notiser på mobilen. Med sms kan du snabbt och enkelt informera dina kunder om rabatter och erbjudanden som är av värde för dem!

  • Ett exempel på sms-utskick

Några fördelar med verktyget SMS

Nå ut till fler

Gör sms-utskick till hela kontaktregistret eller skicka riktade och anpassade meddelanden till olika grupper eller enskilda kontakter.

Hej {Förnamn}!

Med dynamiskt anpassningsbara fält för till exempel namn, stad, eller intresseområden blir dina sms mer personliga!

Schemalägg

Du kan skicka sms direkt, schemalägga till önskat datum och tid eller skicka automatiskt som t.ex. påminnelse ett dygn innan bokning eller med biljett vid anmälan till ett evenemang.

Länka vidare

Skicka med länk i sms:et till exempelvis en webbplats, pdf-dokument, enkätundersökning, evenemangsanmälan, kampanjsida eller sociala medier.

Våra verktyg

Kontakter är ett av många verktyg i Panzifys egen plattform. Genom att logga in här på vår hemsida kommer du direkt åt alla verktyg på en plats – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi berättar mer om oss och Panzifys lösningar samt diskuterar hur just er verksamhet kan digitaliseras på bästa sätt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.